get_header(); ?>
archive.php

Vila Hit

Vila HIT je smeštena u jednoj od najstarijih i najlepših zgrada u Rumi, u centralnoj šetališnoj zoni Glavne ulice, u neposrednoj blizini Gradskog trga, internet parka, Gradskog muzeja, Sportske hale, Kulturnog centra i svih administrativno-poslovnih ustanova. Unikatno dizajniran objekat ispreda priču o saglasju tradicije i modernog života. Istorijat Vile Hit seže u sredinu davnog 18. veka, kada se na njenom mestu nalazila prva gradska gostionica grofa Pejačevića, osnivača grada Rume. Nekada poznat kao Hotel Orao ili Adler, a nakon Drugog velikog rata čuveni Hotel Srem. Godine 2010. stari hotel je obnovljen i na njegovom mestu nastala je današnja Vila Hit.  Svojim gostima nudi jedinstven i udoban ambijent u kome će uz prizvuk starih dobrih vremena, u otmenom enterijeru, uživati u čarima vrhunske usluge ljubaznih domaćina. Na raspolaganju je 15 smeštajnih jedinica, koje mogu da prime do 50 gostiju.

Autentičnim ambijentom koji podseća na davna vremena, sa sobama i apartmanima koji odišu toplinom i domaćinskom atmosferom, Vila HIT neće ostaviti ravnodušnim ni najprobirljivije ljubitelje lepog i neobičnog.

Kontakt:

Vila “Hit”

Glavna 113, 22400 Ruma

+381 22 433 002

www.vilahit.rs

Hotel Park

Hotelski biser u podnožju Fruške gore, samo 30 minuta od beogradskog aerodroma.

U neposrednoj blizini su mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 3 km od hotela Park je predivno izletište Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i olimpijskim bazenom.

Raspolaže sa kvalitetnim smeštajem, dva restorana, Wellness&SPA centrom, kao konferencijskim salama, što ga čini idealnim za razvoj konferencijskog turizma i team building-a. Hotel Park ima odlične uslove za održavanje uspešnih konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih skupova i proslava. Raspolaže sa više sala za konferencije i sastanke, kapaciteta od 10 do 300 osoba, tako da je moguće istovremeno održavanje više skupova. Hotel Park su za svoje događaje koristile mnoge važne kompanije i institucije: Vip mobile, Siemens, Delta Generali, Toyota, Sandoz, Banka Intesa, NALED, Roche, Mercedes Benz, Rukometni, Košarkaški i Odbojkaški savez Srbije…

Odmah pored hotela Park je veliki Sportski centar sa salom za dvoranske sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal itd.), kuglanom i teretanom.

Kontakt:

Hotel “Park”

Veljka Dugoševića 98, 22400 Ruma

+381 22 470 930

www.hotelpark.rs

Hotel Borkovac

Na 50 kilometara zapadno od Beograda i svega 35km od Novog Sada, u rumskom izletištu Borkovac nalazi se hotel u borovima udaljen 3km od centra grada Ruma.

Zbog okruženosti prirodom i izdvojenosti od gradske vreve, hotel Borkovac odličan je izbor za poslovne ljude koji svoj radni dan provode u gradu, a popodnevni odmor žele da provedu u miru obronaka Fruške gore. Pozicija hotela idealna je za sportske aktivnosti, ribolov, izlete i aktivna odmor. U sklopu hotela je i SPA centar, a u neposrednoj blizini nalazi se olimpijski bazen.

Organizujemo za Vas: sastanke, promocije, koktele, porodična slavlja, rođendane, krštenja… Naše ljubazno osoblje učiniće sve kako bi Vaša proslava ostala u lepoj uspomeni.

Nаcionаlnа kućа Tаmmy konаk

U jedinstvenom аmbijentu sаvršenog enterijerа možete uživаti u reprezentаtivnom nаčinu pripreme sremаčkih specijаlitetа. Tаmmy konаk je ugostiteljski objekаt i izgrаđen je u veomа neobičnom stilu, sа specifičnom lokаcijom u Plаtičevu kraj puta M – 21 Novi Sad – Ruma . Plаtičevo je udаljeno od аerodrome Nikolа Teslа i Novog Sаdа 60 kilometаrа, а od Rume 23 kilometаrа.

Sаdržаji kuhinje zаdovoljаvаju potrebe velikog brojа turistа, kаo i poslovnih ljudi koji često putuju. U ovom reprezentаtivnom objektu postoji mogućnost orgаnizovаnjа rаzličitih proslаvа, sаstаnаkа, konferencijа, seminаrа i bаnketа, kаo i drugih oblikа druženjа. Zа sve goste obezbeđenа su pаrking mestа.

Nаcionаlnа kućа Tаmmy konаk rаspolаže sа 15 sobа i dvа аpаrtmаnа, orgаnizovаnim premа stаndаrdnim prаvilimа hotelskih uslugа i opremljene аutentičnim enterijerskim rešenjimа. Sobe odišu posebnom intimnom аtmosferom, što doprinosi očuvаnju mirа i hаrmonije prilikom odmorа.

Kontakt:

Nacionalna kuća“ Konak Tammy“

Železnička 150, 22440 Platičevo

+381 22 2452 510

www.tammykonak.com

Kuća za odmor Vila Astorija

Destilerija Petrović i kuća za odmor „A’storia“ – Destilerija Petrović je osnovana 2011. godine sa jasnom vizijom stvaranja brenda „A’storia“ – vrhunske voćne rakije koja će postati sinonim za najkvalitetniju srpsku prirodnu rakiju proizvedenu u zanatskom tipu proizvodnje. Rakija se proizvodi na tradicionalni način – destilacijom na bakarnom kazanu uz obavezno prepicanje (redestilaciju). U vlasništvu destilerije nalazi se i kuća za odmor „A’storia“. Dvorište kuće se prostore na površini od 10 ari. Uz prostor za igru dece, više mesta za sedenje u dvorištu i mogućnost pripremanja kotlića i roštilja, ceo prostor je podjednako prilagođen za decu i odrasle.

Kontakt:

Kuća za odmor “Vila A'storia” 

Svetozara Markovića 20, 22400 Ruma

+381 22 477 111

www.rakija-astoria.com 

Etno kuća Kontić

Seosko turističko domaćinstvo – Etno kuća „Kontić“ – nalazi se u selu Putinci i u idiličnom seoskom ambijentu pruža mogućnost smeštaja i ishrane. Idealno je za sve ljubitelje mira, prirode, svežeg vazduha i domaće kuhinje. Domaćini vas pozivaju da se osećate kao kod svoje kuće, a oni će osigurati vrhunsku uslugu, pravu domaću hranu i nezaboravnu domaću muziku u prelepom seoskom ambijentu.

Kontakt:

Etno – kuća “Kontić”

Vase Rajčevića 4, 22404 Putinci

+381 64 268 79 78

https://www.facebook.com/etnokucakontic022

Restorаn sa prenoćištem Vulin

Restorаn sa prenoćištem Vulin je pogodаn zа orgаnizovаnje svih vrstа proslаvа (svаdbe, mаture, godišnjice, kokteli), seminаrа kаo i svаkodnevnih poslovnih ručkovа. Može se pohvаliti rаznovrsnim menijem, odnosno bogаtom domаćom kuhinjom, iz koje sа sа ponosom izdvаjаju specijаliteti od teletine kаo i sve vrste pečenjа ispod sаčа i sа rаžnjа.

Restoran sa prenoćištem Vulin u ponudi imа četiri luksuznа аpаrtmаnа kojа se nаjčešće iznаjmljuju, odnosno birаju po omiljenoj boji i trenutnom rаspoloženju. Te tаko, gosti mogu borаviti u: аzzuro, pink, royаl ili sunset аpаrtmаnu. Svаki od njih sаdrži: klimu, TV-sаt, mini bаr, telefon, internet i luksuzno opremljeno kupаtilo. Smeštаjni kаpаcitet upotpunjuje i šest dvokrevetnih sobа. Nаlаzi se nа sаmom ulаsku u Rumu, u blizini аutoputа Beogrаd-Zаgreb. Kаpаcitet restoranskog dela ovog ugostiteljskog objektа je 300 mestа, smeštenih u dve sаle.

Kontakt:

Restoran sa prenoćištem “Vulin”

Vladimira Nazora 86d, 22400 Ruma

+381 22 474 264

www.restoran-vulin.rs

Restoran Konoba

U restoranu “Konoba” čeka Vas vrhunska usluga i profesionalno osoblje, koje će Vas ugostiti i ponuditi Vam veliki izbor ribljih specijaliteta i jela sa roštilja, svežu rečnu i morsku ribu, specijalitete od puževa i žaba, uz kvalitetna pića i poslastice.

U neposrednoj blizini restorana nalazi se i teren za boćanje, kao i Hram Sabora Srpskih Svetitelja.

Kontakt:

Restoran “Konoba”

Sremska 58, 22400 Ruma

+381 22 473 427

e-mail: lkljajic@gmail.com

Restoran “Zlatni bokal”

Restoran “Zlatni bokal” (nekadašnji Klub S) pruža Vam prijatan boravak uz izvrstan meni u lepom ambijentu unutar ili van restorana, u bašti i zelenilu. Kapacitet sale je 50 gostiju, dok letnja bašta može da ugosti do 150 posetilaca. Izvolite i prijatno!

Kontakt:

Restoran “Zlatni bokal” (Klub S)

Partizanska 1, 22400 Ruma

+381 64 3135473

Restoran Bonavia

U samom srcu Rume, pod okriljem zdanja Kulturnog centra, restoran picerija “Bonavia” nudi vrhunske specijalitete koji se odlikuju originalnošću i sjajnim ukusima što doprinosi atraktivnosti jedinstvenog ambijenta restorana. Dobrodošli!

 

Kontakt:

Restoran picerija “Bonavia”

Veljka Dugoševića 102, 22400 Ruma

+381 22 433 111

+381 65 8433 111

e-mail: bonaviarn@gmail.com 

© 2021 Tourist Organization of Ruma All Rights Reserved, Web Dizajn S7 Design