Hotel Park

Hotelski biser u podnožju Fruške gore, samo 30 minuta od beogradskog aerodroma.

U neposrednoj blizini su mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 3 km od hotela Park je predivno izletište Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i olimpijskim bazenom.

Raspolaže sa kvalitetnim smeštajem, dva restorana, Wellness&SPA centrom, kao konferencijskim salama, što ga čini idealnim za razvoj konferencijskog turizma i team building-a. Hotel Park ima odlične uslove za održavanje uspešnih konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih skupova i proslava. Raspolaže sa više sala za konferencije i sastanke, kapaciteta od 10 do 300 osoba, tako da je moguće istovremeno održavanje više skupova. Hotel Park su za svoje događaje koristile mnoge važne kompanije i institucije: Vip mobile, Siemens, Delta Generali, Toyota, Sandoz, Banka Intesa, NALED, Roche, Mercedes Benz, Rukometni, Košarkaški i Odbojkaški savez Srbije…

Odmah pored hotela Park je veliki Sportski centar sa salom za dvoranske sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal itd.), kuglanom i teretanom.

Kontakt:

Hotel “Park”

Veljka Dugoševića 98, 22400 Ruma

+381 22 470 930

www.hotelpark.rs

© 2023 Tourist Organization of Ruma All Rights Reserved, Web Dizajn S7 Design